Homepage > Products > Thermo Rest

Thermo Rest

KOLEKSIONI KLASIK–KOLEKSIONI DHT SPRINGS
Me Teknologjinë DHT Springs që Yataş ka krijuar, me eksperiencë më shumë se 30 vjeçare në prodhimin e sustave prej çeliku dysheku juaj nuk do ta humbasë vëllimin e tij dhe nuk do deformohet.


Karakteristikat

Shtoni jetëgjatësinë e dyshekut tuaj
Teknologjia DHT Spring
Sistemi DHT Spring, eksluzivitet i Yataş, ruan vëllimin e tij fillestar edhe në përdorim një-anësh. Dyshekët kanë kaluar me sukses testet e deformimit dhe humbjes së vëllimit.

Gjumë i pastër
Mbulesë që mund të hiqet dhe të lahet
Dysheku Thermo Rest ju mundëson ta lani atë kurdoherë që dëshironi falë mbulesës së tij që mund të hiqet dhe të lahet.

67% Më tepër kontroll mbi Lagështinë
Adaptive™
Në të njëjtin mjedis mund të ndodhë që disa femra të ndjenë të ftohtë ndërkohë që meshkujt mund të kenë vapë. Adaptive™ ka fituar çmimin për teknologjinë inteligjente të lëndëve dhe projektimit (dezajnit) dhe si një kondicioner ‘i zgjuar’ duke shpërndarë 67% më tepër të lagështisë dhe avujve.

Vetitë Teknike

Thermo Rest
Kthehu në fillim
thermo-rest-enza-home