Homepage > Products > Five-Z

Five-Z

KOLEKSIONI SELECTIVE (SELEKTIV / PËRZGJEDHËS)–KOLEKSIONIPREMIUM
Dysheku Five-Z (5-Z) siguron rehati me Sistemin 5-Zone Pocket Spring në qendër të tij dhe shtresa Visco nga të dyja anët duke garantuar të njëjtën kënaqësi në çdo stinë falë pambukut nga ana verore dhe leshit nga ana dimërore.


Karakteristikat

Gjumë i pandërprerë
I përdorshëm nga të dyja anët
Dysheku Five-Z (5-Z) mund të përdoret nga të dyja anët dhe kështu ju mund të shijoni një gjumë cilësor për vite!

Vetitë Teknike

Five-Z
Kthehu në fillim
five-z-enza-home