Homepage > Products > Blue Star

Blue Star

KOLEKSIONI KLASIK–KOLEKSIONI DHT SPRING
Blue Star garanton një gjumë qetësues nën rehatinë e leshit të pastër duke ulur ritmin e zemrës dhe duke rritur cilësinë e gjumit me astarin e tij Woolmark®.


Karakteristikat

Rehati e pandryshuar për vite
Teknologjia DHT Spring, Ekskluzivisht për Yataş
Dysheku Blue Star me Teknologjinë DHT Spring, me susta prej çeliku të përpunuara dy herë në nxehtësi, ekskluziviteti i Yataş exclusive, i reziston vjetërimit.

Përfitimet Shëndetësore nga Leshi i pastër
Woolmark®
Woolmark®, leshi 100% natyral dhe më i pastri në botë, ajroset, ul ritmin e zemrës dhe rregullon temperaturën trupore.

Përshtatur për rehati si në Verë ashtu dhe në Dimër
Ndikimi i Pambukut dhe Leshit
Dysheku Blue Star përmban pambuk freskues dhe lagështues në anën verore dhe Woolmark® të ngrohtë në anën dimërore dhe ekuilibron temperaturën trupore.

Vetitë Teknike

Blue Star
Kthehu në fillim
blue-star-enza-home