Homepage > Products > Verticoil Flex

Verticoil Flex

KOLEKSIONI SELECTIVE (SELEKTIV / PËRZGJEDHËS)–KOLEKSIONI PREMIUM
Dyeshku Verticoil Flex, një nga produktet më të reja nga bashkëpunimet ndërkombëtare Yataş, përmban 21% më tepër susta se dyshekët e tjerë. Në këtë mënyrë dysheku siguron më tepër mbështetje për shtyllën kurrizore dhe një sipërfaqe më të gjerë fjetjeje.


Karakteristikat

21% më shumë susta, më tepër rehati
Verticoil® Edge™
Sistemi Verticoil® Edge™ Spring ka përmirësuar konsistencën anësore dhe ka sjellë një qëndrueshmëri më të lartë kudo, përfshirë buzët. Verticoil® Edge™ ofron 21% më tepër susta se standardi industrial. Një numër më i lartë sustash përkthehet me një mbështetje më të gjerë dhe një gjumë më të rehatshëm gjatë natës.

Jepni lamtumirën rraskapitjes
Active Support Technology® (Teknologji e Mbështetjes Aktive)
(Teknologji e Mbështetjes Aktive) Active Support Technology® e sustave i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm. Sustat i përshtaten menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit duke mbështetur dhe rehatuar në mënyrë aktive trupin ndërkohë që vazhdoni të ëndërroni.

Sistemi Thermal Comfort (Rehati Termike)
Feran Ice®
Teknologjia Feran Ice® ndihmon ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën, dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje.

Gjumë i pastër
Mbulesë që mund të hiqet dhe të lahet
Dysheku Verticoli Flexju mundëson ta lani atë kurdoherë që dëshironi falë pillow top së tij që mund të hiqet dhe të lahet.

Vetitë Teknike

Verticoil Flex
Kthehu në fillim
verticoil-flex-enza-home