Homepage > Products > King Master 10.000

King Master 10.000

KOLEKSIONI ROYAL (MBRETËROR)–KOLEKSIONI PREMIUM
Bëhuni gati për përvojën unike të gjumit në rehatinë që ofrojnë 10.000 susta, ku Teknologjia Posturflo HD dhe Hi-Low shkrihen në një, për të dhënë këtë dyshek.


Karakteristikat

Jepni lamtumirën rraskapitjes
Active Support Technology® (Teknologji e Mbështetjes Aktive)
(Teknologji e Mbështetjes Aktive) Active Support Technology® e sustave i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm. Sustat i përshtaten menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit duke mbështetur dhe rehatuar në mënyrë aktive trupin ndërkohë që vazhdoni të ëndërroni.

Vetitë Teknike

King Master 10.000
Kthehu në fillim
king-master-10-000-enza-home