Homepage > Products > Dhoma e gjumit Alessa

Kombinimi i teksturës me profesionalizmin

Me materialet që e marrin frymëzimin nga natyra, në këtë sezon të ri po pasurohen edhe më tepër me punën e hollë me dorë. Dhoma e Gjumit Alessa, e cila me sipërfaqet me pamjen natyrore në ngjyrë lisi krijon një atmosferë tejet të ngrohtë, me qepjet e veçanta tek koka e krevatit, me komedinat funksionale dhe dizajnin e dorezave të veçanta prej lëkure për këtë seri, kombinon teksturat natyrore me estetikën e pashoqe të profesionalizmit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Aplikimi i kontureve gjeometrike me dorë mbi kapakët e prodhuar me profile MDF që i ngjasojnë drurit
 • Dizajni i brendshëm i pasuruar i dollapit funksional
 • Dorezat lëkure me dizajn dhe ngjyrë e veçantë
 • Sensori i levizjes i pajisur me ndriçim LED i vendosur në tubat varëse të dollapeve me dyer të rreshqitshme
 • Veçoria e ngadalësimit nda çdo drejtim e vendosur tek dollapet me dyer të me shinë
 • Mbajtëse panatallonash vet-ngadalësues tek dollapi me dyer me shinë
 • Aplikimi i pasqyrës së tymosur në sipërfaqen e derës së dollapit
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap (26 cm)

  W: 2544 H: 2278 D: 709

  Shfleto

  Dollap me 5 kanatë

  W: 2266 H: 2309 D: 621

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1416 H: 779 D: 477

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 922 H: 622 D: 54

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1112 H: 925 D: 477

  Shfleto

  Komo

  W: 614 H: 479 D: 477

  Shfleto

  Krevat (160x200 cm)

  W: 1761 H: 1217 D: 2092

  Shfleto

  Stol

  W: 1704 H: 367 D: 430

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-alessa-enza-home