Homepage > Products > Dhoma e gjumit Praga

Interpretim luksoz i dizajnit bashkëkohor

Dhoma e gjumit Praga, me linjat e thjeshta dhe me detajet e veçanta që të tërheqin vëmendjen, i ofron dizenjimit modern një interpretim të pashoq. Përdorimi i profileve të balancuara mes ngjyrës Stone dhe kafe Aktike, Dhoma e Gjumit Praga, me konturet e mermerit natyror të veçanta për Enza’n, vizon edhe njëherë kufijtë e mundëshme të luksit për dhomat e gjumit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave Stone dhe kafe Antik bashkë me mermerin natyror me konture
 • Alternativa e dollapeve në 6 madhësi të ndryshme
 • Ndriçimi LED në varëset e dollapëve me shinë
 • Komodinë me sistemin me shinë vet-ngadalësues
 • Pasqyrë bronzi në sipërfaqen e dollapit
 • Hapësirat e brendëshme të dollapit plot klas, që të ofrojnë mundësi magazinimi me hapësirën dhe rehatinë
 • Pasqyrë e tymosur në formë katrore që mund të përdoret mbi komodinë ose mbi tavolinën e makiazhit
 • Alternativa e shtratit me bazë
 • Këmbët masive natyrore me bazë tunxhi që kombinohen më së miri me kompletin
 • Moduli i stolave që kombinohen me dizajnin
 • Krijoni setin tuaj

  Zgarë krevati (160x200 cm)

  W: 2005 H: 1167 D: 2231

  Shfleto

  Dollap

  W: 2544 H: 2215 D: 731

  Shfleto

  Dollap

  W: 2344 H: 2215 D: 731

  Shfleto

  Dollap me 5 kanatë

  W: 2266 H: 2215 D: 621

  Shfleto

  Komo

  W: 504 H: 1328 D: 470

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1138 H: 882 D: 470

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1148 H: 789 D: 470

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 615 H: 615 D: 30

  Shfleto

  Komodinë (për anën e majtë)

  W: 504 H: 476 D: 470

  Shfleto

  Komodinë (për anën e djathtë)

  W: 504 H: 476 D: 470

  Shfleto

  Pufkë për këmbët

  W: 1540 H: 428 D: 440

  Shfleto

  Pufkë

  W: 400 H: 460 D: 400

  Shfleto

  Zgarë krevati Praga

  W: 2005 H: 1167 D: 2231

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-praga-enza-home