Homepage > Products > Dhoma e gjumit Elegante

Teksturat e ngrohta, detajet romantike...

Sipërfaqe drusore në ngjyrën e pashoqe blu prusiane,koka e shtratit prej lëkure dhe detajet me qepjen Kapitone, dizajni i veçantë i dorezave me ngjyrë floriri dhe stili modern/klasik, janë prej shembujve që tërheqin më tepër vëmendjen tek Dhoma e Gjumit Elegante, që pasqyron një shpirt perfeksionizmi.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Aplikimi i mbulesës së përbërë prej druri lisi 100% natyror dhe korniza masive
 • Pasqyra me formë moderne që mund të përdoret mbi komodinën ose tavolinën ee makiazhit
 • Hapësirat e brendëshme të dollapit plot klas, që të ofrojnë mundësi magazinimi me hapësirën dhe rehatinë
 • Përdorimi i qepjes Kapitone mbi kokën e shtratit prej lëkure
 • Tavolina e makiazhit dhe moduli i dresurës që të ofrojnë një përdorim të gjerë
 • Komodinë me sistemin me shinë vet-ngadalësues
 • Ndriçimi LED i gjendur tek varëset e dollapit
 • Aplikimi i një rripi metalik tek dyert e dollapit
 • Këmbët natyrore dhe masive
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap

  W: 2624 H: 2215 D: 709

  Shfleto

  Komo

  W: 1130 H: 955 D: 523

  Shfleto

  Komo

  W: 1200 H: 807 D: 483

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 950 H: 620 D: 54

  Shfleto

  Komodinë

  W: 590 H: 535 D: 473

  Shfleto

  Zgarë krevati (160x200 cm)

  W: 2020 H: 1320 D: 2225

  Shfleto

  Pufkë

  W: 400 H: 460 D: 400

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-elegante-enza-home