Homepage > Products > Dhoma e gjumit FOLK

Detaje të cilat zbukurojnë jetën

Detaje që zbukurojnë jetën. E pasuruar me module funksionale, thjeshtësia e saj dhe dizajni bashkëkohor në ballë, FOLK BEDROOM sjell elegancën e kombinimit të ngjyrave të bardha dhe modeleve të mermerit në dhomat e gjumit. Duke ofruar tre alternativa të ndryshme të kabinetit, duke përfshirë sistemin varet automobilistik të butë mbyllës dhe hekurudhor dhe zgjedhjen e mbathjeve të mbathjeve, FOLK BEDROOM ofron detaje të elegancës dhe zgjidhjeve praktike.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Contemporary and chic design
 • Series-exclusive shaped and rose coloured ergonomic handle design
 • 3 different cabinet alternatives
 • Natural and bronze mirror application on the wardrobe with sliding doors
 • Bronze mirror application on the 5 doors wardrobe
 • High Chest of Drawers Alternative
 • Automatic soft closing hinge and rail system application
 • Krijoni setin tuaj

  Wardrobe With Sliding Doors (220 cm)

  W: 2202 H: 2215 D: 700

  Shfleto

  5 Doors Wardrobe

  W: 2264 H: 2215 D: 608

  Shfleto

  4 Doors Wardrobe

  W: 1810 H: 2215 D: 608

  Shfleto

  Chest of Drawers

  W: 998 H: 908 D: 460

  Shfleto

  Chest of Drawers Mirror

  W: 820 H: 820 D: 26

  Shfleto

  High Chest of Drawers

  W: 553 H: 1209 D: 460

  Shfleto

  Bedside Table

  W: 553 H: 502 D: 460

  Shfleto

  Ottoman

  W: 420 H: 420 D: 420

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (150x200 cm)

  W: 1770 H: 1340 D: 270

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (160x200 cm)

  W: 1870 H: 1340 D: 270

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (180x200 cm)

  W: 2070 H: 1340 D: 270

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (150x200)

  W: 1570 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (160x200)

  W: 1670 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (180x200)

  W: 1870 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Bedframe Box (160x200 cm)

  W: 1648 H: 391 D: 2046

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-folk-enza-home