Homepage > Products > Dhoma e gjumit Piedra

Një fllad lirie

Një Fllad Lirie ... Duke qenë pasqyrimi i një shpirti unik, por ende të lirë, PIEDRA BEDROOM me thjeshtësinë e saj që u jep dhomave të gjumit një ambient të freskët, detaje që pasqyrojnë stilin unik të Enzës me dhe linjat e projektimit bashkëkohor, sjell elegancën tuaj jeta me kombinimin e kombinimit të ngjyrës ngjyrë bezhë, ngjyrë ari dhe cilësi mermeri.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Simple, contemporary and stylish design to refresh the bedrooms
 • Nile beige, gold coloured and marble texture combination.
 • Wardrobe option with folding doors
 • Pull-out trousers hanger mechanism in the wardrobe (240) with sliding doors
 • Bronze mirror on the door surface
 • Stylish wardrobe interiors with spacious and comfortable storage areas
 • Bedframe options with or without base
 • High chest of drawers alternative
 • Series-compatible dressoire and ottoman design
 • Krijoni setin tuaj

  Wardrobe with Sliding Doors (240 cm) *

  W: 2330 H: 2215 D: 708

  Shfleto

  Wardrobe with Sliding Doors (220 cm)

  W: 2200 H: 2215 D: 708

  Shfleto

  Wardrobe with 6 Folding Doors

  W: 2718 H: 2215 D: 612

  Shfleto

  Wardrobe With 5 Doors

  W: 2264 H: 2215 D: 612

  Shfleto

  Chest of Drawers

  W: 1084 H: 937 D: 460

  Shfleto

  Mirror for Chest of Drawers

  W: 700 H: 700 D: 25

  Shfleto

  Chest Of Drawers - Vanity Mirror (Metal)

  W: 710 H: 715 D: 20

  Shfleto

  Nightstand

  W: 564 H: 430 D: 460

  Shfleto

  High Chest Of Drawers

  W: 564 H: 1162 D: 460

  Shfleto

  Vanity

  W: 1148 H: 905 D: 460

  Shfleto

  Bedframe Storage (160x200 cm)

  W: 1740 H: 2130 D: 390

  Shfleto

  Bedframe Storage (180x200 cm)

  W: 1940 H: 390 D: 2130

  Shfleto

  Bedframe Storage (200x200 cm)

  W: 2140 H: 390 D: 2130

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (160x200 cm)

  W: 1910 H: 1380 D: 80

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (180x200 cm)

  W: 2110 H: 1380 D: 80

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (200x200 cm)

  W: 2310 H: 1380 D: 80

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (160x200 cm)

  W: 1740 H: 2130 D: 390

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (180x200 cm)

  W: 1940 H: 2130 D: 390

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (200x200 cm)

  W: 2140 H: 2130 D: 390

  Shfleto

  Feetside Ottoman

  W: 1120 H: 400 D: 450

  Shfleto

  Ottoman

  W: 450 H: 570 D: 430

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-piedra-enza-home