Homepage > Products > Dhoma gjumi RATTAN

Frymë e lirë e jetës rurale

Fryma e lirë e jetës rurale ... Përzierja e konceptit të saj bashkëkohor të projektimit me detaje të frymëzuara nga flladet e jetës rurale dhe bartja e strukturës së ngrohtë të drurit në hapësirat elegant, RATTAN BEDROOM paraqet një identitet unik të dizajnit me formën e tij të veçantë dhe ngjyrën e ergonomisë të trajtimit dhe dizajni i detajuar i tabelës.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Aplikime specifike për ngjyrën e bardhë dhe llak druri
 • Seri-ekskluzive model dhe formë trëndafili me dorezë ergonomike të trajtës
 • 4 alternativa të ndryshme të kabinetit
 • Aplikimi natyror i pasqyrës në dyert e kabinetit
 • Garderobe e brendshme elegante me hapësira të bollshme dhe komode për ruajtje
 • Modelet e ngjashme me bambu dhe aplikimi i profilit dekorativ në dyer
 • Dizajni i detajuar i kartonit të detajuar që pasqyron stilin e serisë
 • Opsionet e shtratit me ose pa dollap
 • High chest of drawers, dressoire and dressoire module options
 • Sistem me mbyllje te bu me mentesha dhe shinate
 • Aplikim llaku i këmbëve prej druri
 • Krijoni setin tuaj

  Gardrobe me dyer rrëshqitese (240 cm)

  W: 2402 H: 2215 D: 700

  Shfleto

  Gardrobe me dyer rrëshqitese (220 cm)

  W: 2202 H: 2215 D: 700

  Shfleto

  Gardrobe me 6 dyer

  W: 2748 H: 2241 D: 620

  Shfleto

  Gardrobe me 6 dyer

  W: 2264 H: 2241 D: 620

  Shfleto

  Komodine

  W: 986 H: 890 D: 472

  Shfleto

  Komodine me pasqyre

  W: 746 H: 734 D: 30

  Shfleto

  Komodine nate

  W: 580 H: 532 D: 472

  Shfleto

  Dollap te brendshmesh

  W: 580 H: 1129 D: 472

  Shfleto

  Vanity

  W: 1206 H: 897 D: 470

  Shfleto

  Dressoir

  W: 1000 H: 785 D: 472

  Shfleto

  Kornize shtrati/ Bordi bazë (160x200 cm)

  W: 1900 H: 1400 D: 100

  Shfleto

  Kornize shtrati/ Bordi bazë (180x200 cm)

  W: 2100 H: 1400 D: 100

  Shfleto

  Kornize shtrati/ Bordi bazë (200x200 cm)

  W: 2300 H: 1400 D: 100

  Shfleto

  Kornize shtrati Komodine (160x200 cm)

  W: 1648 H: 390 D: 2046

  Shfleto

  Kornize shtrati Komodine (180x200 cm)

  W: 1848 H: 390 D: 2046

  Shfleto

  Kornize shtrati Komodine (200x200 cm)

  W: 2048 H: 390 D: 2046

  Shfleto

  Shtrat hekuri me komodine (160x200 cm)

  W: 1670 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Shtrat hekuri me komodine (180x200 cm)

  W: 1870 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Shtrat hekuri me komodine (200x200 cm)

  W: 2070 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Ottoman

  W: 400 H: 400 D: 400

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-gjumi-rattan-enza-home