Homepage > Products > Dhoma e Ngrënies Angel

Dhoma e Ngrënies Angel

Dhoma e Ngrënies për Angel Elegance White krijon një ambient të lehtë dhe fisnik, ku efekti elegant i të bardhës plotëson prekjen e qetë të stilit të vendit. Dizajni i butë pa doreza përmban një stil bashkëkohor ndërsa detajet me ngjyrë të artë dhe pasqyra prej bronzi, që shtojnë thellësi në hapësirën tuaj të jetesës, plotësojnë dizajnin.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • 100% MDF lacquered body and doors
 • Smooth design without handles
 • Special shaped, curved design for doors of the sideboard
 • Exclusive bronze mirror application on sideboard doors with push-open mechanism
 • Exclusive highboard design providing extra storage space
 • Wooden leg application.
 • Krijoni setin tuaj

  Back Panel

  W: 1235 H: 902 D: 68

  Shfleto

  TV Unit

  W: 2274 H: 519 D: 588

  Shfleto

  Upper Right

  W: 330 H: 902 D: 241

  Shfleto

  Sideboard

  W: 2274 H: 919 D: 588

  Shfleto

  Sideboard Mirror

  W: 920 H: 964,5 D: 35

  Shfleto

  Highboard

  W: 1114 H: 1469 D: 593

  Shfleto

  Dining Table

  W: 2159 H: 758 D: 1114

  Shfleto

  Karige Angel

  W: 535 H: 940 D: 555

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-angel-enza-home