Homepage > Products > Dhoma e pritjes Fransua

Një mrekulli dizajni dhe funksionaliteti… Dhoma e pritjes Fransua

Duke iu lehtësuar jetën tuaj nëpërmjet aftësisë për t’u kthyer në shtrat dhe ndarjes për ruajtjen e sendeve, Fransua ofron gjithashtu rehatinë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

  • Mekanizëm shumë i lehtë për hapje të krevatit
  • Ndarje për magazinim të sendeve
  • Këmbë të fshehura
  • Përdorim i sfungjerit 11 cm 36 DNS
  • Krijoni setin tuaj

    Kthehu në fillim
    dhoma-e-pritjes-fransua-enza-home