Homepage > Products > Dhoma e pritjes Rosa

Gjendja më funsionale e estetikes

Moderniteti i kontureve të thjeshta, është i fshehur në dizajnin e Grupit të Ndenjes Rosa. Grupi i Ndenjes Rosa tërheq vëmendjen me projektimin e mbështetëseve të shpinës dhe detajet e kopsave të vendosura tek krahët; ai është i pajisur me veçorinë e të transformuarit lehtësisht në një shtrat të rehatshëm.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Projektim modern dhe funksional
 • Mekanizmi gërshërë i vendosur tek kolltukët 3-sh të pajisur me krevat
 • Përdorimi i sfungjerit 12 cm 36 DNS
 • Detajet e veçanta të qepjes tek mbështetëset e shpinës dhe anët e krahëve
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2190 H: 780 D: 980

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-pritjes-rosa-enza-home