Homepage > Products > Dhoma e pritjes Jasmine

Estetikisht i veçantë, ju paraqesim zyrtarisht dhomën e pritjes Jasmine

Dhoma e pritjes Jasmine sjell ambientin komod në dhomën tuaj të pritjes, me estetikë dhe ngjyra elegante. Konvertohet lehtësisht në një krevat, me pëlhurë dhe jastëkë të ngjyrave të ndryshme, Jasmine Sofa shpejt do të bëhet i preferuari juaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn modern
 • E lehtë për t’u pastruar
 • E lyer në ngjyrë arre dhe opsione për këmbë me ngjyrë të bardhë
 • Kthehet lehtësisht në shtrat
 • Jastëkë me ngjyra të ndryshme
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2250 H: 770 D: 930

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1710 H: 770 D: 930

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 1040 H: 770 D: 930

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-pritjes-jasmine-enza-home