Homepage > Products > Dhoma e pritjes Valente

Rrugëtimi i kontureve gjeometrike...

Të mos mbetet asnjë udhëtar kohe! Ndalini orët, përgatituni të niseni në një udhëtim drejt botës magjike të kontureve gjeometrike. Kompleti i Kolltuqeve Valente, përkrah detajeve të jastëkëve të pasur me ngjyra dhe dizajnin modern të kolltukun Berger, sjell ndryshimin me veçorinë e të transformuarit në një shtrat të butë dhe të rehatshëm.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni modern dhe funksional
 • Kolltuku 3-sh me mekanizmin që të ofron tre pozicione
 • Zgjedhja e veçantë e pëlhurës për jastëkët dhe kolltukun Berger
 • Përdorimi i sfungjerit 11cm 36 DNS tek ndenjëset
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2180 H: 770 D: 950

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-pritjes-valente-enza-home