Homepage > Products > Duplex

Duplex

KOLEKSIONI SELECTIVE (SELEKTIV / PËRZGJEDHËS)–KOLEKSIONI DHT SPRING
Dyshekët Duplex (Të dyfishtë) ofrojnë rehati me Sistemin DHT Spring dhe mundësisë për tu përdorur nga të dyja anët.


Karakteristikat

Rehati e Pandryshuar për Vite
Teknologjia DHT Spring, Ekskluzivisht për Yataş
Dyshekët Duplex (Të dyfishtë) ruajnë formën e tyre me vite falë Teknologjisë DHT Spring, ekskluzivisht për Yataş, me susta çeliku të përpunuara dy herë në nxehtësi.

Vetitë Teknike

Duplex
Kthehu në fillim
duplex-enza-home