Homepage > Products > Linja Colors

Linja Colors

Linja Colors prezanton harmoninë e ngjyrave të ftohta dhe të ngrohta, duke sjellë një ajër të freskët në trendet e reja të sezonit me kupat prej pëlhurash të ndryshme dhe elemente të ndryshëm dekorues.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa prej pëlhure me ngjyra të ndryshme
 • Kabëll me ngjyrë të bardhë
 • Gjatësi shtesë
 • Produkt i kombinueshëm
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhuri Colors

  H: 65

  Shfleto

  Ambazhur i varur Colors

  H: 150

  Shfleto

  Ambazhur i tokës Colors

  H: 150

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  linja-colors-enza-home