Homepage > Products > Njësia e TV Alessa

Njësia e TV Alessa

Njësia e TV Alessa, ku ndërthuren puna artizanale unike me botëkuptimin modern të dizajnit, mbart ngrohtësinë natyrore të drurit me stilin e saj origjinal dhe të sofistikuar. dollapet funksionale, dizajni i veçantë i dorezave prej lëkure për këtë seri dhe këmbët me pamje masive që prodhohen duke përdorur teknika të veçanta, nxjerrin në pah ndikimin elegant dhe natyror të kësaj serie.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Aplikimi artizanal i teksturave gjeometrike në kapakët me pamje druri, të prodhuara me profile MDF
 • Dorezat prej lëkure me dizajn dhe ngjyra të veçanta
 • Aplikimi i kapakut me xham të tymosur në modulin e sipërm
 • Mekanizmi për hapjen e kapakëve nga sipër
 • Sistemi i menteshave vetë ngadalësuese dhe mekanizmi për hapje-mbylljen e tyre
 • Këmbë të prodhura me profile MDF me pamje druri që i përshtaten kompletit
 • Tavolinë mesi, tavolinë treshe dhe dizajni i raftit të librave
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë TV

  W: 2494 H: 449 D: 527

  Shfleto

  Njësi e vendosur në mur

  W: 1440 H: 254 D: 332

  Shfleto

  Njësi e vendosur në mur (Formë katrore)

  W: 1440 H: 524 D: 331

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-alessa-enza-home