Homepage > Products > Njësia e TV Praga

Kombinimi mes gjeometrisë dhe dizajnit Retro

Linjat gjeometrike që nga paraqiten nga Njësia e TV Praga, e plotësojnë profilin e tyre me ngjyrën e qetë Stone dhe ngjyrën kafe Antik. Përdorimi i modeleve të veçanta të mermerit të përgatitura veçanërisht për Enza Home, i shton ambienteve tuaja një atmosferë hijeshie që buron prej natyrës.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave Stone dhe kafe Antik me përdorimin e mermerit natyror
 • Dollaper e sipërme me kapake dhe rafte
 • Në dollapin e sipërm, mundësia për të formuar kombinacione të ndryshme brenda një moduli
 • Sistemi i menteshave me vet-ngadalësues dhe me rregullator
 • Këmbët Retro prej druri masiv me bazë tunxhi që kombinohet me kompletin
 • Doreza me ngjyrë dhe dizenjim të veçantë
 • Tavolina e mesit që mund të kombinohet me Serinë
 • Krijoni setin tuaj

  Raft i montuar në mur

  W: 1958 H: 855 D: 331

  Shfleto

  Tavolina e televizorit

  W: 2196 H: 506 D: 500

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-praga-enza-home