Homepage > Products > Njësia e TV Elegante

Njësia e TV që të bën të harrosh kohën...

I shton shtëpisë tuaj një energji të re, një atmosferë të re, një estetikë për t’u pasur zili dhe një dizajn të pashoq... Një udhëtim perfekt drejt kënaqësive që fillon nga detajet... Njësia e TV Elegante, me ngjyrën blu prusiane, projektimin e veçantë të dorezave dhe me mundësitë e shumta të përdorimit të saj, do t’u bëjë që ta harroni nocionin e kohës në shtëpinë tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Aplikimi i 100% i drurit të lisit në mbulim dhe korinzë masive
 • Sipërfaqja me ngjyrën e veçantë blu prusian
 • Dollapet e sipërme me kapake dhe rafte
 • Ndarja e multimedias në tavolinën e TV
 • Dorezat e dizenjuara veçanërisht për Enza Home
 • Këmbët prej druri masiv natyror
 • Tavolinat e mesit dhe cepit në forma të ndryshme që kombinohen me serinë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë televizori

  W: 2430 H: 724 D: 473

  Shfleto

  Raft

  W: 540 H: 1000 D: 263

  Shfleto

  Raft

  W: 540 H: 1000 D: 263

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-elegante-enza-home