Homepage > Products > Seria Capsul

Seria Capsul

Stalaktiti Capsul, që gjen jetë në botëkuptimin e një dizajni të thjeshtë, elegant dhe praktik që ka mbetur nën ndikimin e modernizmit, paraqet gjendjen më elegante të shkëlqimit magjepsës të bakrit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Ngjyra e shkëlqyeshme bakri
 • Ngjyra e zezë e kabllit
 • Gjatësia e rregullueshme
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur Capsul

  H: 55

  Shfleto

  Ambazhur i varur Capsul

  W: 45

  Shfleto

  Ambazhur Capsul (me 1 llambë)

  H: 145

  Shfleto

  Ambazhur Capsul (me 5 llamba)

  H: 160

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  seria-capsul-enza-home