Homepage > Products > Tavolinë mesi Aria

Karakteristikat

 • Tavolina me sipërfaqe 100% të mbulur nga ngjyra natyrore e arrës
 • Alternativa e tavolinës së mesit dhe dhe pa rafte
 • Kombinimi perfekt i këmbëve prej druri masiv me bazë tunxhi me kompletin
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore Aria

  W: 550 H: 485 D: 550

  Shfleto

  Tavolinë mesi Aria

  W: 1035 H: 347 D: 1035

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-aria-enza-home