Homepage > Products > Tavolinë mesi Angel

Karakteristikat

 • Dizajni estetik që ndikon në dekorimin
 • Sipërfaqe e sipërme me MDF mbi 100% të aplikimit të llakut
 • Dizajn special dhe model me kolor i këmbëve
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore

  W: 378 H: 552 D: 378

  Shfleto

  Tavolinë mesi

  W: 1024 H: 355 D: 1024

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-angel-enza-home