Homepage > Products > Tavolinë mesi PIN

Tavolinë mesi PIN

Ndjeni nostalgjinë në shtëpi me hijet e ngjyrave pastel dhe të arrës


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Ngjyrat e këmbëve të produktit janë me ngjyrën e arrës
 • Alternativa ngjyrash si: e bardhë, e verdhë dhe blu
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore Pin – e vogël

  W: 382 H: 560 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë anësore Pin – e mesme

  W: 382 H: 495 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë anësore Pin – e madhe

  W: 382 H: 430 D: 382

  Shfleto

  Tavolinë mesi Pin

  W: 695 H: 305 D: 695

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-pin-enza-home