Homepage > Products > Tavolinë mesi CARMINA

Tavolinë mesi CARMINA

Tavolina Carmina Coffee është e përshtatshme për një dhomë elegante dhe të ngrohtë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Ka një dizajn modern
 • Produkti është ngjyrë arre
 • Sipërfaqja e sipërme e produktit është bërë nga MDF dhe këmbët janë prej druri
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë kafe Carmina

  W: 1100 H: 365 D: 1100

  Shfleto

  Karrige të vogla

  W: 395 H: 460 D: 395

  Shfleto

  Karrige të mëdha

  W: 520 H: 530 D: 520

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-carmina-enza-home