Homepage > Products > Tavolinë mesi RATTAN

Tavolinë mesi RATTAN

Një qëndrim frymëzues. Duke kompletuar hijeshinë në hapësirat e privilegjuara në mënyrë të përkryer me linjat e saj estetike që formësojnë dekorimin, TABELA Kafe e RATTAN paraqet një pamje elegante me sipërfaqen e saj të bardhë të lakuar dhe dizajnin e këmbëve prej druri që është në përputhje me koleksionin.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni estetik që formon dekorimin
 • Sipërfaqe me llak të bardhë
 • Zgjedhje qendrore dhe anësore të tryezave të kafesë në përputhje me koleksionin
 • Tabela qendrore me modelin e këmbës në përputhje me modelin
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolina Rattan

  W: 900 H: 900 D: 406

  Shfleto

  Tavolina anesore e vogel Rattan

  W: 414 H: 478 D: 414

  Shfleto

  Tavolina anesore e madhe Rattan

  W: 414 H: 538 D: 414

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-rattan-enza-home