Homepage > Products > Tavolinë mesi REGINA

Tavolinë mesi REGINA

Do sjellë elegancën dhe finesën në shtëpinë tuaj


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Struktura e këmbëve ngjyrë arre
 • Alternativë ngjyrash si: gri, ngjyrë kremi dhe e bardhë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Regina

  W: 900 H: 372 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë me mbivendosje Regina

  W: 634 H: 560 D: 367

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-regina-enza-home