Homepage > Products > Tavolinë mesi Folk Coffee

Duke kompletuar të gjitha modulet e serisë në mënyrë të përkryer me ngjyrën e tij të bardhë dhe aplikacionin special të aplikimit të këmbëve prej druri, TABELA FOLK Kafe do të jetë në qendër të shtëpisë tuaj dhe kujtimet tuaja të bukura falë modelit estetik.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Ngjyra ekskluzive e bardhë në seri
 • Dizajn special me kembe druri te lyera me llak
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë Folk Coffee

  W: 900 H: 414 D: 900

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-folk-coffee-enza-home