Homepage > Products > Tavolinë mesi Praga

Karakteristikat

 • Kombinimi i gjyrës Stone kafe dhe Antik me përdorimin e kontureve të mermerit natyror
 • Detaji i sirtarit që paraqet veçorinë e hapsirës së depozitimit
 • Ndarje e hapur funksionale me rafte
 • Këmbët Retro prej druri masiv me bazë tunxhi
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Praga

  W: 1000 H: 428 D: 1000

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-praga-enza-home