Homepage > Products > Tavolinë mesi Piedra

Estetikë e Lartë. Ekspozimi i një pamje estetike me dizajnin e saj bashkëkohor dhe elegant dhe aplikimin e llakut të errët specifik për Enza, Tavolina PIEDRA COFFEE kompleton elegancën e saj të thjeshtë me aplikacionin e saj të këmbëve metalike që krijon një ambient të privilegjuar.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn bashkëkohor dhe elegant
 • Zgjedhje qendrore dhe anësore të tryezave të kafesë në përputhje me koleksionin
 • sipërfaqe mbi 100% MDF llak me ngjyrë të errët ekskluzive për Enza
 • Këmbët metalike që plotësojnë dizajnin
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Piedra

  W: 995 H: 400 D: 995

  Shfleto

  Tavolinë anësore Piedra

  W: 400 H: 730 D: 400

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-piedra-enza-home