Homepage > Products > Tavolinë mesi Gong

Karakteristikat

 • Dizajni i veçantë që pasqyron trendin e 2017
 • Alternativa e pasqyrës dekorative në tavolinën e cepit
 • Format e rrumbullakuara moderne
 • Sipërfaqja e sipërme e punuar me konture moderne
 • Këmbë prej metali rezistent
 • Veçoria e levizjes dhe pastrimit të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Gong

  W: 800 H: 387 D: 800

  Shfleto

  Tavolinë anësore Gong

  W: 430 H: 496 D: 430

  Shfleto

  Tavolinë anësore Gong

  W: 360 H: 432 D: 360

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-gong-enza-home