Homepage > Products > Tavolinë mesi LISA

Tavolinë mesi LISA

Sinteza e klasikes dhe modernes e ka emrin Lisa


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Pjesa e sipërme e tavolinës ka formën e një tabakaje
 • Këmbët e tavolinës të bëra me dru ahu të klasit të parë
 • Pjesa e sipërme MDF e lyer me llak
 • Mund të përdoret si tavolinë mesi moderne me dy dimensione të ndryshme
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore Lisa

  W: 450 H: 600 D: 450

  Shfleto

  Tavolinë anësore Lisa – e vogël

  W: 400 H: 550 D: 400

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-lisa-enza-home