Homepage > Products > Tavolinë mesi MOS

Tavolinë mesi MOS

Çdo shtëpi ka nevojë për tavolinën anësore me mbivendosje Mos


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kjo do i sjellë dhomës tuaj të ndenjes gjallërinë dhe dizajnin e pasur me ngjyra të ndryshme
 • E gjithë tavolina me një ngjyrë të vetme
 • Produkt i përbërë me tre pjesë në brendësi
 • Alternativa ngjyrash si: Gri, e verdhë, blu dhe fildish
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë me mbivendosje Mos

  W: 450 H: 350 D: 437

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-mos-enza-home