Homepage > Products > Tavolinë mesi SIMENA

Tavolina e mesit SIMENA

Një qëndrim i jashtëzakonshëm .. Pasurimi i sipërfaqes së llakut ngjyrë bezhë dhe gri me detaje metalike prej bronzi të specifikuara me seri në këmbët e saj prej druri, Tavolina Kafe e SİMENA pasqyron një qëndrim të jashtëzakonshëm me modelin e tij bashkëkohor dhe origjinal


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Tabela e sipërme e sipërfaqes së lakuar me MDF 100%
 • Kombinimi i kremit metalik dhe anthracite - ngjyra gri
 • Dizajni i këmbëve metalike
 • Dizajni bashkëkohor i sipërfaqes së sipërme dhe rafti me prekje gjeometrike
 • Detaji sipërfaqësor i qëndisur posaçërisht në stolin drejtkëndëshe
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Simena

  W: 1100 H: 370 D: 650

  Shfleto

  Tavolinë anësore Simena

  W: 500 H: 500 D: 500

  Shfleto

  Tavolinë mesi drejtkëndëshe Simena

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-simena-enza-home