Homepage > Products > Këndi Blok-s

Simboli i cilësisë; Blok-S.

Në sajë të dizajnit të tij funksional, Blok-S plotëson të gjitha pritshmëritë tuaja. Përveç mekanizmave për t’u kthyer në një shtrat dhe hapësirës që të ruhen objekte, ajo gjithashtu ofron një përdorim të gjithanshëm me jastëkët e saj në forma, madhësi dhe modele të ndryshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn modern dhe bashkëkohor
 • Jastëkë dekorativë në modele të ndryshme
 • Dizajn kompakt i përshtatshëm për përdorim në hapësira të ngushta
 • Modulet me shtretër dhe ndarje
 • I përshtatshëm për përdorim në anën e majtë ose të djathtë
 • Përdorimi i sfungjerit 14 cm 36 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd me vend ruajtjeje

  W: 2270 H: 650 D: 1650

  Shfleto

  Pufkë

  W: 920 H: 410 D: 720

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-blok-s-enza-home