Homepage > Products > Këndi Merlin

Gjithçka që ju kërkoni; Merlin Corners

Në qoftë se dëshiron të krijosh një kënd komod dhe paqësor në shtëpinë tuaj, Merlin është tamam për ju. Dizajni funksional që i përshtatet këndeve të majta dhe të djathta, qepje të jashtëzakoshme të jastëkëve dhe strukurave të krahut, jastëkë me pupla, jastëkë zbukurimi në modele të ndryshme….Gjithçka që ju kërkoni ndodhet në këtë kënd.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizjan që kombinon klasiken dhe modernen
 • Qepje speciale të jastëkëve dhe strukturës së krahëve
 • Këmbë prej druri
 • Nivel i lartë komforti
 • Këmbë të larta që lehtësojnë pastrimin
 • Jastëkë të shumtë zbukurimi
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd

  W: 2700 H: 850 D: 1760

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 740 H: 1000 D: 840

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-merlin-enza-home