Homepage > Products > Këndi MayFair

Rehatia mban emrin Mayfair...

Mayfair, me modulet e tij të pavarur, ofron një përdorim praktik. Mayfair përkufizon rehatinë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn unik që ju ofron rehati
 • Praktike dhe funksionale duke lejuar përdorimin në stile të ndryshme dhe në mënyrë të pavarur
 • E butë dhe shumë e rehatshme
 • Këmbë të larta metalike
 • Një model i pasur me jastëkë në forma, madhësi dhe modele të ndryshme
 • Përdorimi i sfungjerit 15 cm 36 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Seksion i veçantë

  W: 870 H: 800 D: 980

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1730 H: 800 D: 980

  Shfleto

  Seksioni i djathtë

  W: 1080 H: 800 D: 1760

  Shfleto

  Seksioni i majtë

  W: 1080 H: 800 D: 1760

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 720 H: 850 D: 900

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-mayfair-enza-home