Homepage > Products > Dhoma e gjumit SIMENA

Unike dhe falas ...

Duke paraqitur një pamje unike dhe të lirë me modulin e saj që pasurojnë elegancën e thjeshtë të një qasje bashkëkohore të dizajnit me detajet e saj elegant dhe që ofrojnë lehtësi përdorimi dhe trajtat e dizajnit special, SIMENA BEDROOM sjell funksionalitetin në dhomat e gjumit falë kapacitetit të saj të gjerë të ruajtjes.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Contemporary and stylish design
 • 22 different colour alternatives in 3 different colour charts for headboards and bases
 • Bedframe options with or without storage
 • Quilting details on headboards for bedframes and bases
 • Soft closing hinge system application
 • Wardrobe option in 2 different sizes and forms
 • Stylish wardrobe interiors with spacious and comfortable storage areas
 • Alternative to high chest of drawers
 • Pasqyrë bronzi në formë gjeometrike që mund të përdoret mbi komodinë ose mbi tavolinën e makiazhit
 • Special ottoman design complementing the series
 • Krijoni setin tuaj

  Wardrobe With Sliding Doors (220 cm)

  W: 2202 H: 2215 D: 700

  Shfleto

  Wardrobe With 6 Doors

  W: 2718 H: 2215 D: 612

  Shfleto

  5 Doors Wardrobe

  W: 2264 H: 2215 D: 612

  Shfleto

  Chest of Drawers

  W: 1000 H: 899 D: 484

  Shfleto

  Chest of Drawers Mirror

  W: 575 H: 635 D: 22

  Shfleto

  Bedside Table

  W: 555 H: 509 D: 460

  Shfleto

  High Chest of Drawers

  W: 555 H: 1161 D: 460

  Shfleto

  Bedframe Box (150x200 cm)

  W: 1548 H: 391 D: 2046

  Shfleto

  Bedframe Box (160x200 cm)

  W: 1648 H: 390 D: 2046

  Shfleto

  Bedframe Box (180x200 cm)

  W: 1848 H: 390 D: 2049

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (150x200 cm)

  W: 1710 H: 1250 D: 80

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (160x200 cm)

  W: 1810 H: 1250 D: 80

  Shfleto

  Bedframe / Base Headboard (180x200 cm)

  W: 2010 H: 1250 D: 80

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (150x200)

  W: 1570 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (160x200)

  W: 1670 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Steel Bed with Storage (180x200)

  W: 1870 H: 390 D: 2040

  Shfleto

  Ottoman

  W: 420 H: 435 D: 420

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-simena-enza-home