Homepage > Products > Dhoma e ndenjes ATLANTIS

Dhoma e ndenjes ATLANTIS me një lëkurë speciale

Dhoma e ndenjes Atlantis është kombinimi i rehatisë me dizajnin, lëkurën e saj speciale dhe jastëkët e rehatshëm. Jastëkët me një zbukurim të veçantë i japin produktit një pamje tjetër. Këmbët në ngjyrë arre janë të pranishme në shumë mobilje të dhomës së ndenjes.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Lëkurë speciale
 • Rehati e lartë
 • Jastekë zbukurimi (opsional)
 • Strukturë druri
 • Këmbët në ngjyrë arre
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me tre vende

  W: 2440 H: 900 D: 940

  Shfleto

  Divan me dy vende

  W: 1940 H: 940 D: 900

  Shfleto

  Divan një vendësh

  W: 1140 H: 940 D: 900

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-atlantis-enza-home