Homepage > Products > Zero Gravity

Zero Gravity (Gravitet Zero)

KOLEKSIONI ROYAL (MBRETËROR) – KOLEKSIONI PREMIUM
Pavarësisht prerjes trupore apo zakoneve të fjetjes, Zero Gravity do ju sigurojë mbështetje të veçantë.


Karakteristikat

67% Më tepër kontroll mbi Lagështinë
Adaptive™ (Përshtatet)
Në të njëjtin mjedis mund të ndodhë që disa femra të ndjenë të ftohtë ndërkohë që meshkujt mund të kenë vapë. Adaptive™ ka fituar çmimin për teknologjinë inteligjente të lëndëve dhe projektimit (dezajnit) dhe si një kondicioner ‘i zgjuar’ duke shpërndarë 67% më tepër të lagështisë dhe avujve.

Jepni lamtumirën rraskapitjes
Active Support Technology® (Teknologji e Mbështetjes Aktive)
(Teknologji e Mbështetjes Aktive) Active Support Technology® e sustave i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm. Sustat i përshtaten menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit duke mbështetur dhe rehatuar në mënyrë aktive trupin ndërkohë që vazhdoni të ëndërroni.

Vetitë Teknike

Zero Gravity
Kthehu në fillim
zero-gravity-enza-home