Homepage > Products > Kënd Rosa

Këndi nominativ i komfortit...

Këndi i Ndenjes Rosa sjell bashkë komfortin e lartë dhe botëkuptimin e dizajnit modern. Me imazhin që ofron, ai ndikon tek momentet e përditshmërisë. Ky Kënd ofron zgjidhje funsionale në përdorimin e hapësirave të gjera; detajet minimale të qepjes tek krahët dhe mbështetësja, i shtojnë dizajnit të tij në ndikim plot finesë. Këndi i Ndenjes Rosa veçohet nga modelet e tjera me dizajnin e thjeshtë dhe avantazhet e funsionalitetit. Me mundësinë e transformimit të tij në një krevat të rehatshëm dhe të qenit një komplet i freskët, ai ju paraqitet si një alternativë më se funsionale për hapësirat tuaja.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni modern dhe funksional
 • Komforti i lartë
 • Funksioni i krevatit
 • Aplikimet e pasura për jastëkët
 • Alternativat e pëlhurave të linosë dhe kadifesë
 • Detajet e qepjes tek mbështetëset e shpinës dhe mbështetëset e krahut
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd (që hapet)

  W: 2520 H: 910 D: 2520

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  knd-rosa-enza-home