Homepage > Products > Këndi Kanyon

Bëni këndet më komode me Kanyon Corners

Një dizajn që ndryshon konceptin e klasikes... Kanyon zbut të gjitha këndet me pëlhurën e saj me pendë dhe ngjyra të gjalla.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn modern dhe funksional
 • Seksioni Corner që kthehet lehtësisht në shtrat
 • Seksioni Corner është i përshtatshëm për t'u përdorur në hapësirat e ngushta
 • Përdorimi i pëlhurës me pendë
 • Jastëkë në forma, madhësi dhe modele të ndryshme
 • Përdorimi i sfungjerit 13 cm 32 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd që kthehet në krevat

  W: 2420 H: 770 D: 1630

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-kanyon-enza-home