Homepage > Products > Prestige Prime

Prestige Prime

KOLEKSIONI SELECTIVE (SELEKTIV / PËRZGJEDHËS)–KOLEKSIONIPREMIUM
Dysheku Prestige Prime është ideal për ata që kërkojnë një dyshek të fortë. Përbërja prej leshi nga Apalka nga ana dimërore formon një mjedis të ngrohtë fjetjeje me një prekje delikate kurse stofa e thurur nga ana verore, që përmban fije mëndafshi garanton një efekt freskues.


Karakteristikat

Sipërfaqe e qëndrueshme për dhimbjet e mesit dhe të shpinës
Teknologjia Monoblock Solid Core
Dysheku jetëgjatë dhe plotësisht ortopedik Prestige Prime me TeknologjinëMonoblock Solid Core siguron mbështetjen e përsosur për shpinën dhe mesin dhe ruan formën me vite.

Sipërfaqe më të gjerë fjetjeje
Teknologjia e patentuar Edge™ Support Spring
Siguron rehati Full HD në dyshek me Teknologjinë Edge™ Support Spring që ofron mbështetje në të katër anët e dyshekut. Vetëm në Yataş ; ofron një mbulim më të madh të sipërfaqes.

Vetitë Teknike

Prestige Prime
Kthehu në fillim
prestige-prime-enza-home