Homepage > Products > Smart Track

Krevati Smart Track, me perceptimin e ndjesisë së veçantë që i ofron trupit teknoligjia Visco dhe sistemi i sustave Memory Coil që është përdorur për herë të parë në Turqi tek dyshekët, j’u paraqet një eksperiencë fjetjeje të paprovuar më parë.


Karakteristikat

Sistemi i sustave Memory Coil me memorie i gjendur te Krevati Smart Track, perceptimin e ndjesisë së teknologjisë Visco ua paraqet nëpërmjet sistemit të veçantë të sustave. Falë teknologjisë së sustave Memory Coil shtrati juaj do të ajroset më tepër dhe parandalon burimet e padëshiruara të papastërtisë. Ai i përgjigjet menjëherë levizjeve të trupit, falë aftësisë për një përshtatje perfekte në zona konvekse të trupit, si koka, qafa, beli dhe legeni. Krevati Smart Track, nëpërmjet sistemit të sustave Poket, u ofron tipeve të ndyshme të fizikut të njëjtin komfort.

Kthehu në fillim
smart-track-enza-home