Homepage > Products > Tapeti Ikat

Tapeti me dizajn special Ikat me ngjyra HD

Përfaqësues i stilit klasik bohemian me motivet e folklorit të Lindjes së Largët, këta tapetë do t’i shtojnë vlerën shtëpisë suaj. Tapetët Ikat, të cilët janë të punuar me një cilësi të lartë mëndafshi duke përdorur 1 milionë goditje për metër katror, bëjnë diferencën me karakteristikat e tyre të dashura me natyrën duke sfiduar kohën me jetëgjatësinë e tyre.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Prodhuar me një cilësi superiore viskoze duke përdorur teknikën e 1 milionë goditjeve për metër katror.
 • Gjatësia e pushit është 6 mm.
 • Këta tapetë me një dizajn special të thurur me makinë janë jetëgjatë dhe të fortë.
 • Tapetët viskozë nga linja e Boutique janë të lehtë për t’u përdorur dhe komfort.
 • Ndërkohë që janë anti-statik, ata largojnë energjinë negative dhe nuk prodhojnë shkëndija elektrike.
 • Edhe pse janë të fabrikuar me viskozë, e njohur si “mëndafshi artificial,” ata kanë një cilësi të butë.
 • Ngjyrat plot jetë të tapetëve me fije mëndafshi janë jetëgjatë dhe nuk zbardhen.
 • Ata nuk bëhen me kokla dhe mund të pastrohen lehtësisht me një leckë të lagur.
 • Të prodhuar në Belgjikë.
 • Krijoni setin tuaj

  Tapeti Ikat

  W: 1.35 H: 1.95

  Shfleto

  Tapeti Ikat

  W: 1.60 H: 2.30

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-ikat-enza-home