Homepage > Products > Tapeti Life Tree

Tapeti Life Tree

Tapet me endje trandicionale me një efekt vintage nga Linja Antike.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Ata krijojnë një ndjesi të butë si leshi si nga materiali ashtu edhe struktura.
 • Ata janë rezistent ndaj zbardhjes nga drita e diellit. Tapetët mund të ruajnë ngjyrësn dhe jetëgjatësinë e tyre për shumë vite me rradhë.
 • Me karakteristikën e tyre të sigurt dhe jo të rrëshqitshme ata janë perfekt për të mbuluar dyshemen e shtëpisë suaj.
 • Krijoni setin tuaj

  Tapeti Life Tree

  W: 1.40 H: 2.00

  Shfleto

  Tapeti Life Tree

  W: 1.50 H: 2.30

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-life-tree-enza-home