Homepage > Inspiration > Enza Home përgatitet të ndriçojë shtëpinë tuaj me dizajnin bashkëkohor

Enza Home përgatitet të ndriçojë shtëpinë tuaj me dizajnin bashkëkohor

ENZA HOME DALLOHET PËR DIZAJNET E SAJ QË SHTOJNË ELEGANCËN, REHATINË DHE FUNKSIONALITETIN NË HAPËSIRAT E JETESËS; DUKE VENDOSUR KËSHTU EMRIN E SAJ NË SHTËPI ME DIZAJNET E JASHTËZAKONSHME TË KOLEKSIONIT TË NDRIÇIMIT TË VITIT 2016.

 

Enza Home është i parezistueshëm për dekorimin e shtëpive dhe është i preferuari më i ri i shtëpive me 6 seri të ndryshme, që përfshijnë çdo lloj shije me stil, forma dhe ngjyra të ndryshme në koleksionin e ri të 2016.

Seria Cage, e cila është një reflektim bashkëkohor i ngjyrave të bakrit që mund të përshtatet me shumë stile dekorimi nga e vjetra te modernia, shton elegancën me format e thjeshta të pajisura me dizajnet e veçanta sipërfaqësore.

Seria e llambave të varura Elips, të cilat kombinojnë me format e gdhendura me teknika tradicionale dhe unike, me përpunim të formave bashkëkohore, pasqyron reflektimet natyrore të bakrit në dekorimin tuaj.

 

Seritë Orange reflektojnë ngrohtësinë e drurit, një nga materialet më të preferuara të sezonit të ri në dizajnin e saj dhe shton një ngrohtësi elegante në hapësirën e të jetuarit me detaje minimaliste dizajni.

Seritë Stage sjellin materiale natyrale që vijnë nga ndriçimi i drurit me kapakët metal bashkëkohor së bashku me opsione të së gjelbrës që reflekton qetësi dhe ngjyrës së ngrohtë portokalli. Seria e llambave të tokës Stage, llambave që varen dhe ndriçimit të tyre krijojnë një ambjent natyral dhe të rafinuar në hapësirat tuaja.

Kthehu në fillim
enza-home-prgatitet-t-ndrioj-shtpin-tuaj-me-dizajnin-bashkkohor-enza-home